De ondernemers van Tuinbouwvestiging De Kievit hebben in samenwerking met de Gemeente Peel en Maas op dinsdag 23 juni jl. een informatieavond georganiseerd voor omwonenden van Tuinbouwvestiging De Kievit, overige bewoners van de straat en afgevaardigden van de dorpsraden Grashoek en Beringe. Tijdens deze avond zijn alle aanwezigen uitgebreid geïnformeerd over de plannen van Tuinbouwvestiging De Kievit en over het vernieuwen van de weg.

Dion van Mullekom van Multigrow (een van de ondernemers van Tuinbouwvestiging De Kievit) vertelt enthousiast over de informatieavond: “We willen graag de buurt op de hoogte te blijven houden van alle ontwikkelingen in ons tuinbouwgebied. Zodoende hebben we samen met de Gemeente de informatieavond op 23 juni georganiseerd. Er waren ruim 70 geïnteresseerden aanwezig in onze kantine in Grashoek! De sfeer was goed, er werd aandachtig naar elkaar geluisterd en er zijn veel vragen beantwoord, ook over de plannen rondom de infrastructuur. Al met al kijken wij terug op een geslaagde bijeenkomst.”

Na afloop van de bijeenkomst heeft het hele gezelschap in informele setting nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Kijk voor meer informatie en voor de presentatie van deze avond op www.dekievitbv.nl.

Presentatie

Download de presentatie